edukacija / 25.06 - 26.06.2022

EDUKACIJA: BRZA HIPNOTERAPIJA!

Ovaj kurs je namenjen svim terapeutima, ne bitno koju metodu koriste u svojoj praksi.

Marijo Kržić Hipnoterapeut
10:00
Ultrawell centar
EDUKACIJA: BRZA HIPNOTERAPIJA!
 
Ovaj kurs je namenjen svim terapeutima, ne bitno koju metodu koriste u svojoj praksi. Odličan je dodatan alat aktivnim hipnoterapeutima, ali je istovremeno namenjen i početnicima jer ne zahteva nikakvo predznanje.
 
Brza hipnoterapija je pogodna za sve vrste problema koji se uobičajeno tretiraju u klasičnoj hipnoterapiji, a posebno je pogodna za situacije kada je klijent u bolovima, za umanjenje anksioznosti i panike, u hitnim situacijama, kada smo ograničeni sa vremenom ili nismo u odgovarajućem ambijentu za izvođenje klasične hipnotičke seanse, ili prosto kada je brzi pristup nešto što više odgovara klijentu, ili stilu rada samog terapeuta. Posebno, ova metoda je odličan alat za terapeute kojima hipnoza nije primarna metoda, kako bi osigurali ili omogućili brzu promenu kod klijenta.
 
Tradicionalne hipnoterapeutske seansa traju između jednog i dva sata, a da bi se postigla željena promena nekada je potrebna i serija seansi, dok primenom brzih metoda trajanje seanse se meri u minutima, a promena može da bude trenutna. Na ovom kursu, osim principa na kojima se sama metoda zasniva, upoznaćete se sa brzim hipnotičkim tehnikama prilagođenim terapeutskom radu, brzim tehnikama za produbljivanje hipnotičkog stanja, a potom i principima i konkretnim terapeutskim procedurama da obezbedite brzu promenu u ponašanju bilo koje vrste, ojačate ego, poboljšate performanse, uklonite bol i strah i generalno pomognete klijentu da se oslobodi problema koji ga muči. Iako tradicionalna hipnoza smatra da je potrebno vreme kako bi promene nastale kod klijenta, činjenica je da su promene stvar trenutka i ovaj kurs će vas naučiti da taj trenutak dovedete kod svog klijenta.
 
DATUM: 25 - 26.06.2022.
VREME: 10:00 - 17:00
MESTO: Ultrawell centar, Gogoljeva 13A, Novi Sad.
 
Seminar vodi Marijo Kržić.
 
Prijave su OBAVEZNE na telefon 062/802-22-03