edukacija / 02.02 - 02.02.2017

EMOTIVNO PUTOVANJE SA BAHOVIM CVETNIM KAPIMA - INFO PREDAVANJE

Info veče i prdestavljanje obuke o Bahovim Cvetnim Kapima

18:00
Ultrawell holistički centar

Pozivamo vas na jedno veoma Emotivno predavanje 
Predavanje je namenjeno svima koji žele da oslušnu svoje negativne emocije i uverenja koja ih ometaju da prevaziđu teške životne situacije, traumatična događaje, ponavljanje loših iskustava ... Kako da ih iskoristimo kao putokaze na ličnom životnom putu i kako da ih balansiramo uz pomoć Bahovih Cvetnih Esencija.

Predavanje je najava za Uvodni kurs Samopomoći sa Bahovim kapima

Uvodni kurs je namenjen svima, bez obzira na nivo predznanja, koji žele da se upoznaju sa uticajem naših negativnih emotivnih i mentalnih stanja na kvalitet našeg života. Upoznaćemo se sa 38 takvih stanja i 38 Bahovih Cvetnih Esencija koje ih balansiraju. Na kraju kursa, polaznici će biti obučeni da prepoznaju svoja izazovna stanja i koriste esencije za ličnu upotrebu, i za jednostavnije emotivne izazove svojih bližnjih (porodice, najbližih prijatelja i svakako kućnih ljubimaca i biljaka). Bahove Cvetne Kapi ćemo proučavati kroz teme: Za Strah, Za Nesigurnost, Za Usamljenost...

KROZ EMOCIJE VAS VODE :
Biljana Vujović i Milana Stepić-Idrizović, aktivni Bahovi praktičari u Srbiji i Bach Faundation Registered Practioners (BFRP), upisane u Svetski registar praktičara Bahovog Centra u Velikoj Britaniji.

Prijave obavezne na tel 062 80 222 03 ili ultrawellcentar@gmail.com
ULAZ SLOBODAN! Dobrodošli :)