edukacija / 13.03 - 17.03.1902

SEMINAR HIPNOZA I HIPNOTERAPIJA

Hipnoza vam može promeniti život

Marijo Kržić Hipnoterapeut
17:00
Ultrawell holistički centar

Hipnoza je veština koja može veoma brzo i lako da se savlada. Ali iako jednostavna za izvođenje, hipnoza je umetnost, jer svaki klijent je drugačiji. Ovaj kurs će vas opremiti dodatnim alatima i pripremiti vas za neke specifične situacije!

PROGRAM KURSA:

Naučićete kako da uz pomoć samo-hipnoze prekinete sa negativnim ciklusima i steknete neograničeno samopouzdanje. Naravno, naučićete i kako da hipnotišete svoje prijatelje i rođake! A ukoliko ste profesionalac, onda će vas ovaj kurs povesti korak dalje, zato što ćete steći znanje i sposobnost da zarađujete i do 100 Eur na sat kao profesionalni hipnotizer! Po završetku vašeg treninga, bićete sertifikovani po programu Američkog Saveza Hipnotizera za bavljenje hipnozom. Dodatno, kao akreditovani od strane The International Hypnosis Association, imate mogućnost da bez dodatnih koraka postanete član i steknete sertifikat ove organizacije. Molimo vas da proverite regulativu vaše države ili regije za eventualne dodatne preduslove za bavljenje hipnozom. Većina država ne zahteva dodatnu licencu za bavljenje hipnozom i hipnoterapijom.

Za vreme pohađanja kursa, pored proučavanja materijala, imaćete i obavezne praktične zadatke, a na raspolaganju će vam biti i onlajn podrška i konsultacije.
Praktični zadaci se ocenjuju i zajedno sa završnim ispitom moraju da dobiju prelaznu ocenu, kako bi se stekla diploma, odnosno sertifikat Američkog Saveza Hipnotizera.

KOME JE NAMENJEN KURS:

Ovaj kurs je namenjen svakome. Čak i ukoliko ste apsolutni početnik, bez ikakvog prethodnog iskustva sa hipnozom ili ne želite da se hipnozom bavite profesionalno, svejedno biste trebali da pohađate ovaj kurs.

"Imate priliku da odskočite od svoje konkurencije, da impresionirate one koji žele da vide praktičnu demonstraciju hipnoze, kao i da pomognete ljudima u svakoj prilici i to za samo nekoliko sekundi!"  

TRAJANJE ŠKOLE:

Četiri dana od 17.00-21.00 čas.

PREDAVAČ:

Marijo Kržić, praktičar, istraživač, predavač. Autor nekoliko knjiga, učesnik više međunarodnih projekata, ekskluzivni trener Američke Asocijacije Hipnotizera, regionalni koordinator Internacionalne Asocijacije Hipnotizera, sertifikovani hipnotizer i predavač kompanija Corporate Learning i Microsoft, višegodišnji lajf kouč.