usluge / 09.06 - 11.06.2017

PAKET PULSNE DIJAGNOSTIKE I AURIKULO TERAPIJE PO SPECIJALNOJ CENI :)

Nedelja TRADICIONALNE KINESKE MEDICINE

dr Milenko Ristić lekar kineske tradicionalne medicine
10:00
Ultrawell holistički centar

U okviru nedelje tradicionalne kineske medicine, Ultrawell centar je pripremio SPECIJALNU PONUDU koja obuhvata PAKET od dva tretmana, PULSNU DIJAGNOSTIKU i AURIKULO TERAPIJU sa popustom od 50% :)

PULSNA DIJAGNOSTIKA analizira energiju organizma odnosno energiju meridijana i prema tome predstavlja jedan od oblika funkcionalne dijagnostike. Ne ograničava se samo na ispitivanje funkcije organa, već omogućuje potpunu analizu uticaja okoline na zdravstveno stanje i određivanje pravih uzroka oboljenja. Postavljanje dijagnoze pomoću pulsa je osnova tradicionalne kineske medicine.

AURIKULO TERAPIJA se koristi za tretiranje širokog spektra kliničkih poremećaja koji uključuju glavobolje, hroničnu bol u leđima, povišeni krvni pritisak, alergije, stresna stanja, odvikavanje od pušenja, nesanicu, smanjenje/povećanje želudca, podizanje imuniteta...

Tretman radi naš dragi Milenko Ristić ,dr.med., dugogodišnje iskustvo i vođenje seminara akupunkture i kineske masaže u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Makedoniji. Školovao se u Kini i Srilanki.

Ponuda traje ceo vikend (petak, subota, nedelja)
Iskoristite ovu specijalnu priliku i zakažite Vaš tretman na 062 80 222 03 ili na mail: ultrawellcentar@gmail.com

Hvala na poverenju,
Vaš Ultrawell centar ♥