radionice / 07.10 - 15.06.2017

RETREAT: KORAK U ISTINSKU SLOBODU!

PUT ALHEMIČARA

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
Salaš Katai - Mali Iđoš

UKOLIKO VEĆ KORAČATE NEKOM DUHOVNOM STAZOM, ČULI STE ILI PRAKTIKUJETE ŠAMANIZAM, I NAPREDNI STE PRAKTIKANT ILI STE POČETNIK, ONDA JE ŠAMANSKI RETREAT SA DAWN DANCING OTTER- ŠAMANSKOM UČITELJICOM IZ KANADE: KORAK U ISTINSKU SLOBODU- PRAVO MESTO I PRAVO VREME ZA VAS!


Naučite sagledavati svoje unutrašnje ja povezati se sa prirodom oko sebe, otkrijte svoje životinje moći i naučite kako da kontaktirate vaše duhovne vodiče, povežite se i iscelite energiju vaših predaka, vaše zemlje. Naučite drevne šamanske ceremonije i praksu koju sa lakoćom možete integrisati u svoj svakodnevni život.

Osnovna tema, uz brojne šamanske tehnike koje će naučiti svi učesnici na ovogodišnjem retreatu koj traje samo 8 dana je: ISCJELJENJE ENERGIJE PREDAKA I ZEMLJE. Kroz ovaj retreat naučićemo kako da stvarno oslobodimo svoje kreativne i iscjeljiteljske potencijale, naučićemo brojne ceremonije i šamanske tehnike, produbićemo svoja iskustva u našim šamanskim putovanjima i naučiti kako da istinski budemo iscelitelji naših veza i odnosa, prijatelja, našeg naroda, naših predaka i naše zemlje.

Za sve učesnike je pripremljen i bogat zabavni program u večernjim satima tokom trajanja retreat-a.


Retreat sa Dawn Dancing Otter je podeljen u dva modula:
07-11.10.2017 (5 DANA):
• ŽIVOTINJE MOĆI I NAPREDNE TEHNIKE ŠAMANSKIH PUTOVANJA:
• ŠAMANSKA PRAKSA I RAD KROZ “TRI UNUTRAŠNJA SVETA”, SA FOKUSOM NA INTEGRACIJU I ISCELJENJE.

12-15.10.2017 (4 DANA):
• ŠAMANSKA PRAKSA I ISCELJENJE ENERGIJE PREDAKA I ZEMLJE

PRIJAVITE SE SADA – I OSTVARITE VRLO POVOLJNE POPUSTE!

MESTO ODRŽAVANJA:
Radionica će se odražati u prelijepom ambijentu SALAŠA – KATAI – MALI IĐOŠ (OKO 30 MINITA OD NOVOG SADA PREMA SUBOTICI- SRBIJA). Iskoristite jedinstvenu priliku i posetu jedne od najvećih šamanskih učiteljica iz Kanade i ovladajte šamanskim tehnikama samorazvoja, samoisceljenja i isceljenja drugih.

PRIJAVA ZA RADIONICU:
Se ostvaruje putem sledećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +38162 80 222 03

VAŽNO:
• Ukoliko želite da prisustvujete celom retreatu svih 9 dana i ukoliko uplatu (ili barem avans od minimalno 50 eura) izvršite do kraja jula onda ostvarujete popust za kotizaciju radionice.

• Ukoliko se odlučite samo na prvi modul 07-11 oktobra i uplatu (ili barem avans od minimalno 50 eura) izvršite do kraja jula onda ostvarujete popust za kotizaciju radionice.

• Ukoliko želite biti samo na drugom modulu i uplatu (ili barem avans od minimalno 50 eura) izvršite do kraja jula onda ostvarujete popust za kotizaciju radionice.

• Ukoliko na ovaj retreat “dovedete” barem 4 osobe koje ranije nisu bile na Vidrinim retreat edukacijama onda je za vas kotizacija takođe umanjena. 

ISKORISTITE OVU PRILIKU I POGODNOSTI KOJE SE NUDE ZA UČEŠĆE NA OVOM RETREATU!

SMJEŠTAJ I BORAVAK: Učesnici sami snose putne troškove i troškove smještaja i boravka! U saradnji sa salašem Mali Idjoš –smo uspeli dobiti popust, tako da kompletna cena smeštaja sa punim pansionom (3 obroka dnevno) košta samo 20 eura za smeštaj u višekrevetnim osobama (dve i više osoba).
Za celu radionicu su obezbeđeni svi potrebni edukativni i tehnički materijali i prevod!


Prijavite se što prije jer je broj mesta ograničen, a prednost imaju svi oni koji do 31 jula izvrše avansnu uplatu!