radionice / 07.02 - 07.02.2019

RASKIDANJE VEZANOSTI

DRUGI SUSRET

17:00
Ultrawell centar

RASKIDANJE VEZNOSTI - 7.2.2019.

NOVI SAD 2. SUSRET 

 

Na ovom susretu ćemo nakon povezivanja sa višom svešću uraditi prekidanje sputavajućih veza sa drugim roditeljem, susret sa  Kosmičkim roditeljima, vežbu Piramida za uravnoteževanje delova ličnosti i Peščani sat za obilje.

Filis Kristal kaže:

“Većina ljudi koja traga za smislom života ima nekakvu predstavu da u svakom čoveku postoji neka moć koja prevazilazi ograničenu svest pojedinca. Korišćenjem simbola koji su nasledstvo kolektivno nesvesnog i duboko utiču na svaku osobu, ova tehnika može pomoći svakome da raskine veze koja ga sprečavaju da postane ono čemu svi težimo - slobodno, autentično ljudsko biće oslobođeno okova sputavajućih odnosa i zavisnosti.

Od mnogih drugih tehnika se razlikuje po  tome što nam pomoć neće pružiti nikakav sveštenik, guru ili drugi autoritet već ćemo je naći u samom sebi, ako smo spremni da uzmemo svoj život u svoje ruke, prepoznamo i prekinemo sve vrste kontrola i prestanemo da prebacujemo odgovornosti za svoje probleme na nekoga ili nešto. Dakle, mi treba da odsečemo veze ne samo sa ljudima koji kontrolišu nas već i sa ljudima koje mi kontrolišemo jer su obe veze podjednako štetne. Moć koju imamo je potpuna. Da li ćemo je iskoristiti, zavisi od nas."