radionice / 21.09 - 21.09.2019

"TALISMANI" - Edukativna radionica

Radionica

Ljiljana Filipović sertifikovani energoterapeut
18:00
Ultrawell centar

Priče o kristalima sežu do samih početaka zapisane istorije i otkrivaju dugu tradiciju čarobnih artefakata koje su kristili veliki moćnici, sveštenstvo, vladari, ali i običan narod za poboljšanje sreće ili blagostanja, kao i za pomoć pri različitim zdravstvenim tegobama.

Istorija talismana i amajlija, koje su napravili alhemičari, sveštenici, šamani, magovi i vidari seže unazad do prvih pisanih podataka. Čak je i Plinije u 1. veku pisao o nekim od njihovih primena i da pesme i epovi iz davne istorije oslikavaju bogat obrazac upotrebe talismana, amajlija i eliksira na bazi kristala.

U pisanim spisima Alberta Magnusa iz 13. veka možemo čitati o detaljima upotrebe minerala i biljaka za zaštitu i zdravlje. Kroz istoriju, lekovite, zaštitne i divinacijske moći pripisivane su dragocenim kristalima. Zapisi gotovo svih zapadnih i istočnih civilizacija pružaju opsežne izveštaje o upotrebi svih vrsta kristalnih talismana za upotrebu.

Na ovoj autorskoj radionici pokazaću vam kako da ostvarite svoje ciljeve i budete usmereni na ono što vam je najvažnije. Kako? Naučićemo da izaberemo svoj amulet i talisman, prilagodimo ga svakodnevnom nošenju, budno pazeći na njega i stvarajući živu vezu sa njim. 

Dođite da se družimo i uživamo u igri koja donosi drugačiji pogled na svet i aktivira blagostanje.

Za radionicu je potrebno pripremiti lične kristale (ukoliko želite možete i na radionici kupiti kristale koji vam se dopadnu), svesku i olovku.

Radionicu vodi Ljiljana Filipović, međunarodno sertifikovani kristaloterapeut

https://www.kristalnikutak.net/

DATUM: 21.09.2019. (subota) 

VREME: 18:00

MESTO: Ultrawell centar, Gogoljeva 13A 

Prijave obavezne na telefon 062 80 222 03