edukacija / 18.12 - 18.12.2019

HORARNA ASTROLOGIJA

Besplatno predavanje

19:00
Ultrawell centar

Astrologija je nauka! Ali nije samo jedna među mnogim drugim naukama. Astrologija je sveobuhvatno znanje. U sebi sadrži i matematiku i fiziku (čak i metafiziku) i biologiju i medicinu..., a i umetnost – muziciranje, spisateljstvo, pesništvo, slikarstvo... Astrologija je univerzalno umeće, i: uvid u ljudski život. Njena piramida znanja proteže se od zemlje pa sve do neba.

U temelju te piramide nalazi se tkzv. HORARNA ASTROLOGIJA, astrologija svakodnevnice. Nema čoveka koga iz dana u dan ne muči neka trenutna, ali goruća dilema ili pitanje: Da li me voli? Hoće li mi se vratiti? Hoće li moj poduhvat uspeti? Hoću li ovom investicijom profitirati? Da li da idem u kladionicu? Hoću li se ikada udati (oženiti)? Hoću li imati dete? I tako dalje...

Onaj ko želi da stekne uvid u Astrologiju, treba prvo da upozna HORARNU ASTROLOGIJU, astrologiju svakodnevnih pitanja i dilema!

Na ovom predavanju ću vam ukratko predstaviti šest osnovnih alata koje koristi pravi tradicionalni astrolog prilikom uvida u bilo koju životnu situaciju:

- Zodijak;
- Planete;
- Ptolomejeva tabela dostojanstava;
- Aspekti;
- Recepcije.

Postoji i sedmi alat, to je primenjivanje ovih šest alata...

PREDAVAČ: Ferenc Čik Nađ
DATUM: 18.12.2019. sreda
VREME: 19:00 - 20:30
MESTO: Ultrawell centar, Gogoljeva 13A

Prijave obavezne zbog ograničenog broja mesta 062/802-22-03