usluge / 01.12 - 12.12.2021

MADEROTERAPIJA LICA I TELA!

Novo u našem centru!

Anka Ristić Već 20 godina se bavi tradicionalnom kineskom medicinom i kozmetikologijom
10:00
Ultrawell centar
Novo u našem centru! 
 
Maderoterapija podrazumeva niz ponavljajućih pokreta, korišćenjem oko desetak različitih drvenih alatki. Drvene oklagije manipulišu ciljanim područjima koja obuhvataju mišiće, masnoće i celulit, podstičući limfni sistem, kako bi se telo oslobodilo toksina.
 
Oslobađanje toksina dalje utiče na metabolizam koji eliminiše masnoću. Pokreti oklagijama takođe razbijaju tvrdoglave naslage celulita, čime se smanjuju ispupčenja i izglađuju rupice od “narandžine kore”.
 
1 - 12.12.2021. u Ultrawell centru:
 
TRETMANI MADEROTERAPIJE ZA LICE I TELO 
 
Tretmane radi Anka Ristić, već 20 godina se bavi tradicionalnom kineskom medicinom i kozmetikologijom. Svoje početke veže za rad u Sloveniji, Ljubljani, Kamniku i Bledu, Srbiji, u Beogradu. Učesnik je i saradnik na više studijskih seminara i radionica u Hrvatskoj, Wellness Akademija - Volosko, Shri Lanka, Kolombo, Bugarska, kao i Skopje i Ohrid, Makedonija. Zadnjih 10 godina radi na edukacii kozmetičara i terapeuta iz Tui na kineske masaže, maderoterapije i kozmetike. Prioritet u edukacii i praktičnom radu je spoj osnove i načina funkcionisanja tradicionalne kineske medicine i kozmetičkih principa nege tela.
 
Termin možete zakazati na telefon 062/802-22-03