edukacija / 16.04 - 17.04.2022

KRISTALOTERAPIJA

Edukacija u trajanju od šest meseci

Ljiljana Filipović sertifikovani energoterapeut
10:00
Ultrawell centar
KRISTALOTERAPIJA - EDUKACIJA
I MODUL
16 - 17.04.2022.
 
Danas znamo da postoji potreba za korisnim i razumljivim informacijama o kristalima i njihovoj upotrebi. Na ovim studijama kristaloterapije olakšaćemo razumevanje i upotrebu kristala. Svi imamo sposobnost da koristimo kristale za poboljšanje svog života.
 
Ukoliko ste zainteresovani da kristalima poboljšate svoj život, svoj duh i blagostanje, preuzmete kontrolu nad svojim životom i upravljate svojom sudbinom, onda je ovakav način rada savršen za vas.
 
Nekada je svet kristala teško razumljiv, ali se tokom izučavanja sa nama postepeno razumeju i uporedo sa tim razumevanjem otvaraju vam vrata novog sveta. Sveta u kom je za vas moguće ostavriti svoje ciljeve, poboljšati i održati svoje zdravlje i savladati tehnike koje možete koristiti kako biste pomogli i drugima.
 
Predznanje vam nije potrebno. Ono što vam je potrebno je ljubav prema kristalima i rešenost da se odlučite na ovaj korak. Napominjemo da ova vrsta obuke nije za one koji kristaloterapiju shvataju površno i u ovome vide samo način za ostvarivanje lične materijalne dobiti. Sistematičnost i dinamika obuke odgovaraće samo onima koji su zaista posvećeni ovom učenju.
Uvodićemo vas postepeno u svet kristala, njihove tajne i njihove priče i kako ih upotrebljavati i kombinovati u vlastitom životu, za početak. Potom ćemo razviti i unaprediti to znanje i ustanoviti etička i isceliteljska pravila za rad sa drugima.
 
Obuka se sastoji od 6 modula. Trajanje jednog modula je 16 sati aktivnog rada, teoretskog i praktičnog. Ukupno trajanje obuke je 96 sati. Moduli se održavaju jednom mesečno, vikendom, jer je dinamika rada takva da morate uraditi određene vežbe koje zahtevaju vreme i evaluaciju tog rada.
 
Po završetku obuke svaki polaznik polaže završni test. Nakon položenog testa polaznici dobijaju sertifikat Kristalnog terapeuta. Zainteresovani polaznici mogu nastaviti obuku za Master Kristalnog terapeuta.
 
Pravi kristaloterapeut je onaj koji zna kako da uhvati energije kristala u trenucima njihove najveće snage, da uskladišti ili fokusira tok svojih energija u kristalima koji su njima prikladni, i da te energije efikasno primeni na potrebe isceljenja u nezi, odgovarajućem okruženju i u optimalnom vremenu.
 
Isceljivanje kristalima nije toliko misteriozno kako se često prikazuje. Umesto toga, kao i svi režimi
isceljenja, zasnivaju se na istinskom razumevanju, dubokoj brizi i dobroti, pronicljivom znanju,
doslednoj praksi i primeni etičkih principa terapeuta.
 
Radionicu vodi Ljiljana Filipović, međunarodno sertifikovani kristaloterapeut
 
I MODUL
DATUM: 16.04. i 17.04. subota i nedelja
VREME: 10:00 - 18:00
MESTO ODRŽAVANJA: Ultrawell centar, Gogoljeva 13A
 
Rok za prijave utorak 12.04.2022.
 
Info i prijave na:
062 80 222 03
ultrawellcentar@gmail.com